Επίθεση από ομάδα πέντε αθιγγάνων που μένουν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο Βόλο, δέχθηκαν χθες δύο οδηγοί απορριμματοφόρων, κατά τη διάρκεια της πρωινής τους βάρδιας.

Ήταν λίγο πριν από τις πέντε το πρωί, όταν οι δύο οδηγοί του απορριμματοφόρου και του φορτηγού αυτοκινήτου της υπηρεσίας Καθαριότητας διαπληκτίστηκαν για την αποκομιδή των απορριμμάτων με αθιγγάνους της περιοχής.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι δράστες, πέντε συνολικά άτομα που ήταν σε κατάσταση μέθης, τους επιτέθηκαν και τους γρονθοκόπησαν, ενώ από τον ένα αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Το επεισόδιο τελείωσε, όταν ένας κάτοικος της περιοχής τους χώρισε, αποτρέποντας τα χειρότερα. Οι δύο οδηγοί, όπως έγινε γνωστό, προσανατολίζονται στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος των δραστών.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το επεισόδιο οφείλεται στο γεγονός ότι το οδόστρωμα στην περιοχή έχει πρόβλημα και δεν μπορούν τα απορριμματοφόρα να πλησιάσουν την συγκεκριμένη περιοχή.

Από το Δήμο έχει υποβληθεί αίτημα στη Νομαρχία για την αποκατάσταση του δρόμου και μέχρι να γίνει αυτό έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να μετακινούν οι ίδιοι τους κάδους, ώστε να διευκολύνουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης