Στα χνάρια του πρώην βουλευτή, Χρήστου Μαγκούφη, βαδίζει και ο δήμαρχος Αλιάρτου, ο οποίος τόνισε στην εκπομπή «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» ότι αν συνεχιστούν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αλλά και οι μειώσεις τα πενιχρά πια κονδύλια των δήμων, τότε και ο ίδιος θα ψάξει για δεύτερη δουλειά, όπως πράττει εδώ και καιρό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης.
Ο πρώην βουλευτής και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα είπε πως η κρίση που έχει χτυπήσει τον κλάδο της οικοδομής τον αναγκάζει να φύγει στο εξωτερικό για να μπορέσει να επιβιώσει.
Ίδια κραυγή αγωνίας εξέφρασε και ο δήμαρχος Αλιάρτου, Γ. Ντασιώτης, ο οποίος βλέπει ότι όχι μόνο δεν έχει χρήματα να δώσει στα σχολεία της περιοχής του για να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και ότι δεν έχει καν χρήματα να πληρώσει τους υπαλλήλους του.
Άρα, κακοπληρωμένος όπως είναι και ο ίδιος αργά ή γρήγορα θα ψάξει για δεύτερη δουλειά.
Επιμέλεια: Λάμπρος Παναγιώτου

