Μεγάλες διαστάσεις πήρε το ρεπορτάζ του zougla.gr «Χορηγία σε ομάδα-φάντασμα» το οποίο αφορούσε την υπόθεση δημιουργίας Τερματικού Σταθμού της ΔΕΗ στη θέση Στάνισσες Αφρατίου και κατασκευής της Νέας Γραμμής Μεταφοράς Υπερυψηλής Τάσης 400 KV, που θα συνδέει το νέο εργοστάσιο παραγωγής του Αλιβερίου με το Εθνικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα.

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε χθες συζητήθηκαν τα όσα έγιναν σχετικά με την περίεργη υπόθεση χορηγιών της ΔΕΗ με αφορμή την κατασκευή υποσταθμού στο Αφράτι.

Κατόπιν των σχετικών αποκαλύψεων του zougla.gr o Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αφρατίου Αναστάσιου Κοτρογιάννη (σ.σ. υιού του Αντώνη Κοτρογιάννη, Προέδρου της ομάδας Πανδοκαϊκός που έλαβε χορηγία 60.000 ευρώ από τη ΔΕΗ).

Ομοίως, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Κυτίνου, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αφρατίου που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του. (Ο Δημήτρης Κυτίνος είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας Πανδοκαϊκός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης