Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν χθες το πρωί στην Αλεξανδρούπολη , δύο αλλοδαπούς διακινητές και τρεις οικονομικοί μετανάστες.
Στις 11:30 το πρωί Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν στην Αλεξανδρούπολη, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγός, με συνοδηγό 26χρονο αλλοδαπό, μετέφεραν τρεις οικονομικούς μετανάστες.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Ο οδηγός διαμένει νόμιμα στη χώρα, ενώ ο συνοδηγός εισήλθε λάθρα στη χώρα πριν από τρείς μήνες και έκτοτε παραμένει παράνομα.
Οι οικονομικοί μετανάστες εισήλθαν λάθρα στη χώρα τις πρωινές ώρες την ημέρα των Χριστουγέννων μέσω του ποταμού Έβρου. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

