Υλικά
• 700 γρ. πράσινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
• 50 γρ. σταφίδες
• 50 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
• 70 γρ. ζάχαρη
• 10 γρ. κανέλα
• 60 γρ. μπισκότα αλεσμένα
• 75 γρ. βούτυρο λιωμένο
• 4 φύλλα κρούστας
• βούτυρο για το άλειμμα των ρολών του στρούντελ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα μήλα, τις σταφίδες, τα καρύδια, τη ζάχαρη και την κανέλα.
Απλώνετε ένα φύλλο ζύμης με τη μακριά πλευρά προς το μέρος μας και αλείφετε με το ¼ του λιωμένου βουτύρου και απλώνετε το ¼ από το τριμμένο μπισκότο. Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο ζύμης και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.
Κατά μήκος της μακριάς πλευράς απλώνετε το μισό μείγμα του αχλαδιού, αφήνοντας 2-3 εκ. απόσταση από όλες τις άκρες της ζύμης. Διπλώνετε τις δύο μακριές πλευρές του φύλλου για να σφραγίσετε τη γέμιση και τυλίγετε σφιχτά ώστε να σχηματιστεί ένα ρολό.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

