Σε μια νέα καμπάνια εναντίον της ελονοσίας συμμετέχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όχι όπως τον γνωρίζουμε, αλλά σε ηλικία 70 ετών.

Ο πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής είναι αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες στο πρόσωπό του στην εκστρατεία του «Malaria Must Die, So Millions Can Live», που ξεκίνησε χθες Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και η οποία τον παρουσιάζει να ταξιδεύει στο μέλλον προκειμένου να δει το τέλος της ασθένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείχνοντας ένα πλάνο πριν και ένα μετά τη διαδικασία της ψηφιακής γήρανσης, το βίντεο παρουσιάζει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ένα φανταστικό μέλλον όπου η ελονοσία έχει εξαλειφθεί, με τον ίδιο να λέει πως «ο κόσμος μας έχει αλλάξει».

Επίσης και τα τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνονται ξεθωριασμένα στα πλάνα που τον δείχνουν πλάγια. Όπως δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής για τη φιλανθρωπική οργάνωση, «η καταπολέμηση της ελονοσίας αποτελεί προτεραιότητά μου, επειδή η ασθένεια παραμένει ένας τεράστιος δολοφόνος παιδιών και έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό. Συνεργάζομαι με το Malaria No More UK από το 2009, υποστηρίζοντας εκστρατείες και βοηθώντας να γίνει γνωστή αυτή η πρόκληση. Οι εκστρατείες του χαρακτηρίζονται πάντα από μεγάλη δημιουργικότητα και καινοτομία, με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή όλων στο σοβαρό αυτό ζήτημα και χαίρομαι που γνώρισα μερικούς από τους πιο εμπνευσμένους ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά για να τερματίσουν αυτή την ασθένεια».

Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει επίσης τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να ποζάρει σε ένα πράσινο δωμάτιο καθώς βρισκόταν στην διαδικασία της ψηφιακής γήρανσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν σε διαφημιστικές εκστρατείες για την εξάλειψη της ελονοσίας, όπως το 2018 όταν μπήκε σε ένα κουτί με 10.000 κουνούπια.

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης