Η μητέρα του μακελάρη Σαλβαδόρ Ράμος, που σκόρπισε τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Τέξας, καθώς σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλους, μίλησε στη βρετανική Daily Mail, από το νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο, όπου νοσηλεύεται η μητέρα της Σέλια Γκονζάλες εξαιτίας των τραυμάτων στο πρόσωπό της από τον πυροβολισμό του εγγονού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αντριάνα Ρέγιες, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της δεν ήταν βίαιο άτομο και δήλωσε έκπληκτη για το γεγονός ότι άνοιξε πυρ στο Δημοτικό Σχολείο Ρόμπ στο Ουβάλντε, σκοτώνοντας 21 άτομα.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο γιος της ήταν μοναχικός τύπος που «κρατούσε πράγματα μέσα του και δεν είχε πολλούς φίλους», αλλά κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι είχε τοξική σχέση μαζί του.

Αναλυτικότερα η Αντριάνα Ρέγιες μιλώντας στη  Daily Mail δήλωσε: «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιο άτομο. Είμαι έκπληκτη με αυτό που έκανε. Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά. Αυτά δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτό που συνέβη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως κατέρριψε τις αναφορές ότι είχε μια τοξική σχέση με τον γιο της που μπορεί να διαμόρφωσε αρνητικά την προσωπικότητά του. «Είχα καλές σχέσεις μαζί του. Ήταν εσωστρεφής, κρατούσε πράγματα μέσα του,  δεν είχε πολλούς φίλους».

Η Αντριάνα Ρέγιες στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του, επισημαίνοντας: «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι  να του δώσω». Ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ο Σαλβαδόρ πυροβόλησε τη μητέρα της και γιαγιά του, για την οποία τόνισε:

«Εγώ και η αδερφή μου θα τη φροντίσουμε όταν φτάσει στο σπίτι στο Ουβάλντε. Με το αριστερό της χέρι, μπορούσε να κρατήσει το χέρι μου, αλλά  δεν μπορεί να χαμογελάσει».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης