Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην Ινδία έφθασε τα 6,76 εκατομμύρια σήμερα, καθώς διαγνώστηκαν άλλες 72.049 περιπτώσεις τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 986 ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στη γιγαντιαία χώρα να φθάνει τους 104.555 νεκρούς έως αυτό το στάδιο. Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στην υφήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ινδία έσπασε το φράγμα των 100.000 θανάτων το Σάββατο. Η Ινδία έγινε έτσι η τρίτη χώρα του κόσμου όπου ξεπεράστηκε αυτό το τρομακτικό ορόσημο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, ενώ η υγειονομική κρίση στη χώρα δεν μοιάζει να καταλαγιάζει.

Παρ’ όλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα οι ινδικές αρχές χαλάρωσαν περαιτέρω τα περιοριστικά μέτρα, ενώ επιτράπηκε στις κυβερνήσεις ομόσπονδων κρατών να ανοίξουν ξανά τα σχολεία και τους κινηματογράφους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης