Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, στην πόλη Ρεκλινγκχάουζεν της δυτικής Γερμανίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα και να τραυματιστούν σοβαρά οχτώ άνθρωποι και ο οδηγός του οχήματος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν είναι προς το παρόν σαφές ποια ήταν η αιτία του ατυχήματος, πιθανότατα όμως ο οδηγός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από το σημείο:

Έκτακτα μέτρα και στην Στουτγκάρδη

Η γερμανική αστυνομία ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις πληροφορίες μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν κάποιοι “ισλαμιστές ύποπτοι” να παρακολουθούν τον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δεν μπορώ ούτε να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω όσα αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης”, είπε ο εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι κάποιοι “δρούσαν ύποπτα” στο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία της Στουτγκάρδης έχει ενημερώσει και τα άλλα μεγαλα αεροδρόμια της Γερμανίας για το επεισόδιο αυτό, ώστε να ληφθούν ανάλογα μέτρα.

Η Γερμανία βρίσκεται σε επιφυλακή από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ένας Τυνήσιος με ισλαμιστικές διασυνδέσεις έκλεψε ένα φορτηγό, αφού προηγουμένως σκότωσε τον οδηγό του, και το έριξε σε μια πολυσύχναστη αγορά, σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης