Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο με την πριγκίπισσα Άννα και τη βασίλισσα Ελισάβετ, από τη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αφού φαινόταν λες και η βασίλισσα και η κόρη της να είχαν μια διαφωνία. Τελικά όμως, κάτι άλλο συνέβη…

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του Μελάνια, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Άννα στέκεται πίσω τους, στην πόρτα της συγκεκριμένης αίθουσας. Κάποια στιγμή, η βασίλισσα Ελισάβετ στράφηκε στην κόρη της και της έκανε νόημα. Η πριγκίπισσα Άννα με τη σειρά της σήκωσε τους ώμους της και περίμενε να προχωρήσει το ζεύγος Τραμπ. Πολλοί υπέθεσαν ότι η βασίλισσα μάλωσε την κόρη της, επειδή δεν ήταν στην υποδοχή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, άτομα που ήταν παρόντα δηλώνουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ γύρισε το κεφάλι της για να δει ποιος ήταν ο επόμενος ηγέτης που θα υποδεχόταν και είδε την κόρη της. «Εγώ είμαι!» της είπε η πριγκίπισσα Άννα, σηκώνοντας τα χέρια της και αρκετοί γέλασαν με τη σκηνή. «Και αυτοί» συμπλήρωσε, δείχνοντας πίσω της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης