Άνδρας ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από συμμορία οπλισμένη με μαχαίρια μπροστά στο τρομαγμένο πλήθος, στο Χάιντ Παρκ, χθες στις 21:00 το βράδυ.

Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους κακοποιούς να κλοτσούν και να χτυπούν το θύμα μετά από επίθεση με τεράστια λεπίδα, ενώ πλήθος κόσμου τρέχει τρομοκρατημένο να ξεφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άλλο βίντεο καταγράφει τη συμμορία να κυνηγάει το άτυχο άνδρα μέσα στο πάρκο πριν εκείνος χάσει την ισορροπία του και πέσει στο έδαφος καθώς δέχεται γροθιές και κλοτσιές στο κεφάλι. Την ίδια στιγμή μια γυναίκα πανικόβλητη ακούγεται να φωνάζει: «Μαχαιρώθηκε! Υπάρχει ένα μαχαίρι, υπάρχει ένα μαχαίρι! Θεέ μου!».

Στο τέλος του βίντεο, το θύμα φαίνεται να βρίσκεται στο έδαφος ακίνητο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του κεντρικού Λονδίνου. Χθες η αστυνομία είπε ότι πιστεύει πως ο άτυχος άνδρας θα ζήσει. Οι δράστες μέχρι στιγμής παραμένουν ασύλληπτοι.

Το Χάιντ Παρκ, το μεγαλύτερο πάρκο στο Λονδίνο, την πιο καυτή μέρα του έτους ήταν γεμάτο από κόσμο τη στιγμή της επίθεσης.

Είναι η πέμπτη επίθεση με μαχαίρι που σημειώνεται στο Λονδίνο από το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένων δύο δολοφονιών και μίας επίθεσης σε σκύλο της αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης