Το τραγικό περιστατικό έγινε στην Αίγυπτο. Ο καθηγητής οργισμένος με τον 11χρονο μαθητή του επειδή δεν είχε διαβάσει το μάθημά του, τον χτύπησε με τον χάρακα. Δεν του έφτανε αυτό αλλά στη συνέχεια τον μετέφερε έξω από την τάξη και τον ξυλοκόπησε άγρια στο στομάχι με αποτέλεσμα η καρδιά του μικρού να μην αντέξει.

Ο 11χρονος μαθητής ξεψύχησε στο νοσοκομείο, λίγο μετά τη μεταφορά του. Ο καθηγητής 23 ετών, έχει συλληφθεί και αναμένεται σύντομα να περάσει από δίκη.   

Στην Αλεξάνδρεια, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της Αιγύπτου υπάρχει τεράστια έλλειψη καθηγητών και η κυβέρνηση αναγκάζεται να χρησιμοποιεί νέους ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία. Πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε περισσότερα από 100 παιδιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης