Τη σύλληψη του Αλβανού επιχειρηματία, Ρεζάρτ Τάτσι, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση μαζί με τους δύο σωματοφύλακες του, εναντίον ενός δημοσιογράφου διέταξε το δικαστήριο των Τιράνων.

Ο Ρεζάρτ Τάτσι, βασικός μέτοχος της εταιρείας “Tai Oil Internationale”, προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα των Τιράνων στις 5 Νοεμβρίου, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου και εκδότη, Μέρο Μπάζε.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας απέρριψε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά σε περίπτωση που το δικαστήριο τον κρίνει ένοχο αντιμετωπίζει έως και τρία χρόνια φυλάκιση.

Ο Μέρο Μπάζε εκδότης της εφημερίδας “Tema” κατηγόρησε τον Τάτσι ότι προσπάθησε να αποφύγει την καταβολή φόρων εκμεταλλευόμενος τις προσωπικές του σχέσεις με μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Διαβάστε επίσης:

Εκατομμυριούχος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο,
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009, 08:25

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης