Ανακηρύχθηκε Miss Universe Greece 2011 μέσα από τον διαγωνισμό που μέχρι πρότινος παρουσίαζε η τηλεόραση του ANT1. Φέτος τα καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν σε ξενοδοχείο χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τον τίτλο που απέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η μελαχρινή καλλονή ήδη αναχώρησε για τη Βραζιλία, προκειμένου στις 12 Σεπτεμβρίου να μας εκπροσωπήσει στον κορυφαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος 2011».

Η Ηλιάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, αλλά ο επαγγελματικός δρόμος της ως μοντέλου και οι σπουδές της στον χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων την έφεραν στην Αθήνα. Πολύ σύντομα, λόγω της άκρως εντυπωσιακής εμφάνισής της, κατάφερε να κάνει δουλειές στο εξωτερικό, συνεργαζόμενη με μεγάλα πρακτορεία. Έχει δουλέψει σε όλους τους τομείς μόδας, κάνοντας editorials σε περιοδικά, επιδείξεις σε fashion weeks, καμπάνιες και καταλόγους. Δουλειές της φιγουράρουν σε μεγάλα ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά και σουηδικά περιοδικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν ακόμη η Ηλιάνα αναχωρήσει για το Σάο Πάολο, το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων αλλά και φόρουμ παγκοσμίως, που τη θέλουν να κατακτά μια θέση στην πεντάδα – ακόμη και την πρωτιά! Αντίπαλες σε αυτή την αναμέτρηση φέρονται να είναι η Μις Ηνωμένες Πολιτείες, η Μις Κίνα και η Μις Ουκρανία. Ισχυρές αντίπαλες είναι επίσης η Μις Αυστραλία, η Μις Πουέρτο Ρίκο και η Μις Κόσοβο.

Πηγή: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης