Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά;

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κάτια και ο Νίκος ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο κτήμα την Κλειώ, τον Κωστή και τα παιδιά. Η Ρένα κι ο Αντρέας διαφωνούν για το αν η Ρένα θα συνεχίσει ή όχι τη θεραπεία για να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Μαρίνα την απόφασή του για το αν θα συγκατοικήσει ή όχι  με την Ιωάννα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την Έλλη, της ζητάει να φύγουν εκείνη κι ο Άρης από το σπίτι.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Μαρίνα έχει μια αμήχανη συνάντηση με την Ιωάννα και τον Μιχάλη, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη κι αυτός την προειδοποιεί να μείνει μακριά του, την ίδια στιγμή που η Έλλη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να διορθώσει τα λάθη της. 

Η Ρένα, μετά την πιεστική στάση του Αντρέα, φεύγει από το σπίτι και ζητάει από την Μαρίνα να την φιλοξενήσει. Η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη για τραπέζι, όμως η βραδιά θα έχει μια απρόσμενα άσχημη εξέλιξη. Όταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει…

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η Κάτια καταλαβαίνει πια ότι βρίσκεται σε κίνδυνο όσο είναι στο κτήμα τον Νίκου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να κρατήσει σε απόσταση τον Αργύρη, παρ’ όλη την έλξη που νοιώθει γι’ αυτόν. Η Μαρίνα αισθάνεται ότι ο Μιχάλης και η Ιωάννα αρχίζουν να δένονται περισσότερο στην προοπτική της γέννησης του παιδιού τους…

Την ίδια στιγμή, ο Άρης ζητά επίμονα απ’ την Έλλη να φύγουν απ’ τη βίλα, αφού η πολιορκία της Σοφίας έχει αρχίσει να γίνεται γι’ αυτόν επικίνδυνη.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η Μαρίνα συναντιέται με τον Μιχάλη και οι δύο ομολογούν πως δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Νίκος θορυβημένος από κάποιες μνήμες που έρχονται σκόρπια στο μυαλό της Κάτιας, προσπαθεί να την μπερδέψει.

Ο Αργύρης υποψιάζεται πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Ελένη (Κάτια) και προσπαθεί να βρίσκεται όσο μπορεί πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την οργή του Νίκου.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Μαρίνα και ο Φώτης έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν. Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να την προστατέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κάτια.

Ο Νίκος, βλέποντας  την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του.  Ο Χατζής διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη Μαρίνα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τον Μιχάλη. Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Άρη.  Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη…

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης