Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυσυζητημένη πεντάδα, των FF.

«Η επιλογή των πέντε, προέκυψε εντελώς τυχαία! Ήμασταν, 19 ημέρες στο ξενοδοχείο και δέσαμε από την αρχή στα bootcamp, εντελώς τυχαία δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Η μία δεχόταν το χιούμορ της άλλης, την πλάκα, είναι και λίγο να δέσεις με τον άλλον από την πρώτη ματιά. Πιστεύαμε στον εαυτό μας, όπως όλα τα κορίτσια, όμως μας άρεσε που ήμασταν δυναμικές πάνω από όλα και δεν φοβόμασταν να μιλήσουμε. Μας άρεσαν τα ξεκάθαρα πράγματα!», δήλωσε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λεπτά αργότερα, η κάμερα γύρισε και έδειξε τον Κωνσταντίνο, τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε συνοδεύσει στο στούντιο.

 

«Όταν προέκυψαν κάποια προβλήματα μέσα στο παιχνίδι και με τη δουλειά και με την οικογένειά μου, έπρεπε να φύγω», παραδέχθηκε και τόνισε ότι στενοχωρήθηκε πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά», δήλωσε, αναφέροντας ότι ήταν περιορισμός ο τηλεοπτικός χρόνος και έτσι δεν φάνηκαν πολλά πράγματα.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης