Ο πασίγνωστος ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ και BAFTA, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό.

Ο Γκάνταλφ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, καθώς διανύει το 81ο έτος της ηλικίας του και προτρέπει τους Βρετανούς να εμβολιαστούν. «Νιώθω ευφορία. Δεν θα δίσταζα λεπτό να το συστήσω στον οποιονδήποτε. Νιώθω πολύ τυχερός που έκανα το εμβόλιο» δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω πως όσο εμβολιάζονται περισσότεροι άνθρωποι θα προχωράμε πιο κοντά σε μια πιο φυσιολογική ζωή» πρόσθεσε ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν.

Ο ηθοποιός είχε μόνο καλά λόγια να πει για το σύστημα υγείας της Βρετανίας, το NHS. «Είναι ένα πραγματικό μπόνους να παρακολουθώ πώς λειτουργεί αυτή η χώρα και τι δεν λειτουργεί – και μου φαίνεται πως το NHS είναι στην κορυφή της λίστας των θεσμών που όντως λειτουργούν» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βρετανία είναι η πρώτη χώρα που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς στη Δύση, την περασμένη εβδομάδα. Προτεραιότητα έχουν οι ηλικιωμένοι και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες υγείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης