Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχε με τη μητέρα του αλλά και τη στιγμή που της ανακοίνωσε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με κάποιο τρόπο δηλαδή συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με την μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του αλλά δεν ήταν μαζί μας και ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια μητέρα η οποία ήταν ζιβάγκο και έπρεπε να μπορέσω να φύγω από την αποπνυκτική αγάπη της, με παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν οι παππούδες μου, οι γονείς μου, η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά από λίγα χρόνια ήμουν ο σύντροφος της. Δηλαδή παθαίναμε και τέτοια, ναι. Τα παιδικά μου χρόνια, λοιπόν, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τα παιδικά του χρόνια.

Περισσότερα στο govastiletto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης