Αποφασισμένος να μην αναβληθούν εκ νέου τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος έβαλε τις φωνές σε δύο μέλη του συνεργείου επειδή, σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από τα δύο μέτρα που ορίζουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Στο ηχητικό που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος ηθοποιός ακούγεται να φωνάζει στους δύο εργαζόμενους του συνεργείου γυρισμάτων, απειλώντας τους ακόμα και με απόλυση αν τους ξαναδεί να παραβιάζουν τους αυστηρούς κανόνες που έχουν επιβληθεί στο set.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 58χρονος σταρ έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να επιβληθούν αυστηροί κανόνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας του, που αυτή την περίοδο λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία. Γι’ αυτό και το θέαμα δύο εργαζομένων να παραβιάζουν τους κανόνες αυτούς τον έβγαλε εκτός εαυτού. Τουλάχιστον 50 μέλη του συνεργείου ήταν παρόντα στο οργισμένο ξέσπασμα του Τομ Κρουζ.

 

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους» ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τομ Κρουζ συχνά τριγυρίζει στο set με τη μάσκα του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τηρούνται τα μέτρα. «Κάνει καθημερινά γύρους για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά, ότι ο κόσμος εργάζεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια… Όλοι φορούν μάσκες, οπότε σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα ήταν απλώς ότι στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον. Δεν ξέρουμε αν αυτά τα άτομα είχαν παραβιάσει ξανά τους κανονισμούς. Μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, όμως ο Τομ έχει τα μάτια του ανοιχτά» λέει πηγή της Sun.

Μάλιστα, ο Κρουζ πλήρωσε 500.000 λίρες για να νοικιάσει ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο ως τόπο διαμονής των ηθοποιών και του συνεργείου γυρισμάτων, προκειμένου να είναι απολύτως απομονωμένοι και προστατευμένοι.

Πηγή: The Sun, New York Post

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης