Σκηνικά πρωτοφανούς αγριότητας εξελίχθηκαν κατά τη χθεσινή απονομή των ετήσιων βραβείων «Mad Video Music Awards 22», στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Καλλιτέχνες, αλλά και κοινό, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση προκειμένου να γιορτάσουν τη μουσική και να βραβεύσουν τους καλύτερους και πιο αγαπημένους τραγουδιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντ’ αυτού, δύο τράπερ, μη σεβόμενοι μικρά παιδιά, συναδέλφους και εργαζομένους, προκάλεσαν σκηνικό «φαρ γουέστ» με κλοτσιές και μπουνιές, διακόπτοντας μάλιστα την εκδήλωση για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο τράπερ Snik και Light, καλλιτέχνες που επηρεάζουν μεγάλη μερίδα της νεολαίας, έδωσαν το χειρότερο παράδειγμα στους ακολούθους τους, δηλώνοντας έμμεσα με αυτόν τον τρόπο ότι τα προβλήματα λύνονται με… ξύλο.

Το χρονικό 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ένταση δημιουργήθηκε στα backstage, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν λόγω της προσωπικής τους κόντρας οι δύο τράπερ άρχισαν να ανταλλάσσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει. 

Μάλιστα, οι δύο άνδρες μετέφεραν την αγριότητα και στην κερκίδα των επισήμων με ένα δεύτερο επεισόδιο. Εκείνη τη στιγμή η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, και συγκεκριμένα την Έλενα Παπαρίζου, που καθόταν στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο Light κατευθύνθηκε προς τον Snik και άρχισε να τον χτυπάει. 

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άνδρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς όμως να καταφέρουν πολλά πράγματα.  

Μάλιστα, οι προσωπικές ασφάλειες… των δύο τράπερ ενεπλάκησαν κατευθείαν στον καβγά, με κάποιους εξ αυτών να χρησιμοποιούν και εκείνοι βία, αντί να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης.

Έπειτα από 15 λεπτά βιαιότητας οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν και αποχώρησαν από τον χώρο. Ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε συγγνώμη για αυτή τη μικρή διακοπή, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στο περιστατικό.

Στη σκηνή βρέθηκε και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση, επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν με τους δύο τράπερ.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια -η οποία σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά- αποχώρησε ενοχλημένη και σοκαρισμένη κατά τη διάρκεια του καβγά, ενώ φαίνεται πως ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του καβγά μεταξύ Snik - Light

Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο act της, αντίθετα, πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax, με τις οποίες ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει.

Από τον καβγά τραυματίστηκε και η Ρούλα Κορομηλά. Ο λογαριασμός της Soula Glamorous στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας η οποία κάθεται σε σκάλες και δέχεται τις πρώτες βοήθειες για χτυπήματα που δέχθηκε στα πόδια.

Μαρτυρία για… όπλο

Μάλιστα, σύμφωνα με τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο βίαιο περιστατικό, ζήτησε από την Τάμτα -που εκείνη τη στιγμή τραγουδούσε στη σκηνή- να κατέβει, καθώς, όπως καταγγέλλει, είδε όπλο.

 

Οι… συγγνώμες των τράπερ

Λίγη ώρα μετά τον καβγά, ο Light, που ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, πήρε τον λόγο, αναφέροντας μέσα σε κλίμα αποδοκιμασιών: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά».

Το κοινό, όπως έκανε με τον Light, έτσι και στην περίπτωση του Snik άρχισε τις αποδοκιμασίες, τη στιγμή που και εκείνος ζήτησε από τη σκηνή συγγνώμη: «Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας, ΟΚ; Όταν είναι θέμα ζωής, πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε, όπως είπε το φιλαράκι μας πριν».

Βέβαια, ο τράπερ Light δεν φαίνεται να δείχνει και μεγάλη… μεταμέλεια που αναστάτωσε τους πάντες, καθώς με ανάρτηση στο Instagram θέλησε να αποδείξει πως είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές πως αν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση με τον «αντίπαλό» του Snik, θα προκαλούνταν καβγάς, χωρίς προφανώς να βάζει στην άκρη τις προσωπικές διαφορές σε μια «γιορτή» της μουσικής.

Η ανακοίνωση των Mad Video Music Awards

Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα, είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης