Η Shakira και ο Gerard Pique σύμφωνα με το Philenews αγόρασαν μία εντυπωσιακή έπαυλη στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, σε ένα από τα μαγευτικότερα φυσικά τοπία της Κύπρου.

Η υπερπολυτελής μονοκατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, αίθουσα home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα και εξωτερική πισίνα με θέα τα νερά της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «πακέτο» συμπληρώνει η θερμαινόμενη πισίνα και το κελάρι με κρασιά.

Άνθρωποι που γνώρισαν τη Shakira στην Κύπρο μετέφεραν πως η σταρ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την περιοχή και τις θάλασσές της. Οι ίδιες πηγές χαρακτήρισαν την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια πολύ «φιλικό και ζεστό άτομο», προσθέτοντας ότι τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έπαυλη βρίσκεται μέσα σε ένα resort και, πέρα από τις ανέσεις του ίδιου του σπιτιού, το ζευγάρι θα μπορεί να απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά του, πλήθος άλλων παροχών και εγκαταστάσεων: γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, σάουνα και υδρομασάζ. Στο παραθαλάσσιο resort διοργανώνονται επίσης watersports και παραδίδονται μαθήματα ιππασίας ενώ υπάρχουν ειδικές εγκαταστάσεις για yoga και «αυτοσυγκέντρωση».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης