Σοφία Καρβέλα: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον Θανάση Πανουργιά με τον καλύτερο τρόπο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 23:54
Σοφία Καρβέλα: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον Θανάση Πανουργιά με τον καλύτερο τρόπο

Τη δική της απάντηση στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά έδωσε η Σοφία Καρβέλα. Αφορμή για τις φήμες αυτές στάθηκε το γεγονός ότι η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, είχε περάσει το καλοκαίρι με τους γιους της, Νινίκο και τον Νέστορα, στην Ελλάδα χωρίς τον σύζυγό της.

Μάλιστα δημοσίευμα γνωστού περιοδικού ήθελε τη Σοφία Καρβέλα έγκυο για τρίτη φορά από άλλο σύντροφο. Τότε, η ίδια απαντώντας στο Happy Day είχε πει: «Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση, αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Με αφορμή το Haloween, η Σοφία Καρβέλα φαίνεται να δίνει μια και καλή τέλος στις φήμες, καθώς η ίδια ανέβασε στο Instagram, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, κοινές της φωτογραφίες με τον Θανάση Πανουργιά.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 23:54