Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα επαγγελματικά σχέδια της Lily Allen. Μπορεί πριν από μερικές μέρες να έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις περί «απόσυρσης» της από τη μουσική βιομηχανία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το επιβεβαιώνει η αποκάλυψη από την ίδια την 24χρονη σταρ ότι πρόκειται να δώσει συναυλίες με τον ράπερ Dizzee Rascal το Μάρτιο του 2010 σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας.
Βέβαια, όποιος μπήκε στο νέο της blog-το οποίο ονομάζεται- It’s not Alright και στοχεύει να αποτρέψει τον κόσμο από το να κατεβάζει μουσική στο internet-θα διάβασε και τις δηλώσεις της ότι ούτε η συναυλία, αλλά ούτε η ηχογράφηση νέου δίσκου ανήκουν στα άμεσα σχέδια της. Για την ακρίβεια έγραψε: για να ξέρετε, δεν διαπραγματεύτηκα το συμβόλαιο μου και δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω νέο δίσκο.
Ωστόσο, παραμένω πιστή θαυμάστρια της μουσικής. Οι μέρες που έβγαζα λεφτά κάνοντας μουσική έχουν τελειώσει για μένα, εκτός από τα δικαιώματα στις αγορές παλιού μου υλικού». Η Lily που διέγραψε το blog λίγο αργότερα ισχυρίστηκε ότι επικεντρώνεται σε μια θεατρική παραγωγή που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και έχει τον τίτλο “Reasons to be Pretty”.
Ο manager πάντως της τραγουδίστριας δήλωσε ότι η νεαρή σταρ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ποπ μουσική και ότι αυτή τη στιγμή ακόμα προμοτάρει το τελευταίο της album, γι’ αυτό και δεν σκέφτεται προς το παρόν τον επόμενο

