Τα δύο αδέλφια, ο Νίκος και ο Γιώργος Ελεύθερας, οι οποίοι μαζί με τον εταίρο Λορέντζο Καριέρε απαρτίζουν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα», θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σε συνδυασμούς αντίπαλων συμφερόντων.

Για να αποφευχθεί η «ευθεία» αδελφική σύγκρουση, φρόντισαν να κατέβουν υποψήφιοι σε διαφορετικούς δήμους. Ο Νίκος είναι υποψήφιος στον Χολαργό με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο Γιώργος στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την παρατεταμένη καλλιτεχνική σιωπή τους, ασχολούνται τώρα με τα προβλήματα των δημοτών, βγαίνοντας στους δρόμους των δήμων τους και μοιράζοντας τα προσωπικά τους φυλλάδια. Άγνωστο αν θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους ή στο τέλος θα τους τραγουδήσουν τη γνωστή τους επιτυχία που μιλάει για «όνειρα».

ΠΗΓΗ: newsbomb

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης