Την πρεμιέρα της Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη με το πάνελ της και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει όσα της είχε πει η γνωστή δημοσιογράφος τότε που η Ελεονώρα ήταν στα πρώτα της βήματα.
«Την είχα γνωρίσει στον ΑΝΤ1. Εγώ ακόμα δεν είχα καμία σχέση ούτε με δελτία ειδήσεων, ούτε με τον “Πρωινό Καφέ” και έβλεπα στους διαδρόμους που πηγαινοερχόντουσαν οι κρεμάστρες και οι στιλίστες», είπε η Ελεονώρα και πρόσθεσε: «Μου είχε πει λοιπόν, εμένα τη σχέση μου με το ντύσιμο την ξέρετε, ντύνομαι μόνο από ανάγκη, ότι “για να προχωρήσεις στο χώρο, πρέπει να έχεις ένα προσωπικό στιλίστα” και εμένα μου είχε φανεί εξωφρενικό».
Αυτά λοιπόν της είχε πει και η Ελεονώρα για να σχολιάσει τις ενδυματολογικές επιλογές της Έλλης Στάη στο δελτίο, έβγαλε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον δικό της στυλίστα.
Διαβάστε επίσης: «Το Big Brother ήταν μια ψυχική ξεφτίλα»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

