Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του Hollywood που διορίστηκαν μέλη της Επιτροπής Τεχνών και κλασικών Μελετών από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barak Obama, είναι και η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Sarah Jessica Parker, o βραβευμένος με Oscar Forester Whitaker αλλά και ο καλλιτεχνικός πράκτορας Bryan Lourd.
Στόχος της επιτροπής αυτής είναι οι τέχνες και η κλασική παιδεία, η πολιτιστική διπλωματία, η οικονομική αναγέννηση μέσω των τεχνών και άλλα ειδικές εκδηλώσεις.
Επίτιμη πρόεδρος της επιτροπής είναι η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama.

Στην θέσεις των αντιπροέδρων βρίσκονται ο κινηματογραφικός παραγωγός George Stevens αλλά και η θεατρική παραγωγός Margo Lion.
Aξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή θα αποτελείται από 25 μέλη από τον κόσμο των τεχνών και της ψυχαγωγίας, όπως είναι ο Edward Norton, ο σκηνοθέτης George Wolf.

( O γοητευτικός Edward Norton)

