Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health Ελλάδας, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Workplaces 2020.  Η  διάκριση έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναβαθμισμένη κατά 2 θέσεις από πέρσι, καθώς το 2019 η εταιρεία κατατάχθηκε 4η, στον ίδιο θεσμό.Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work® Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 53 εταιρείες διαφόρων μεγεθών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 29.600 άτομα. 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η κατάταξη των εταιρειών προέκυψε, μέσω 2 αξόνων αξιολόγησης, που περιλαμβάνουν εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων και καταγραφή των πολιτικών διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού, που αναλύονται σε εξειδικευμένα ερωτηματολόγια.  Οι απαντήσεις των εργαζομένων έχουν την πιο μεγάλη βαρύτητα. Η διαδικασία αξιολογεί παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους, το αίσθημα  δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι αλλά και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ τους. 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη νέα αυτή διάκριση η BAUSCH Health Ελλάδας απολαμβάνει μια επιπλέον εταιρική κορύφωση, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους εργαζόμενους, όπως και τη βεβαιότητα ότι το μέλλον θα οικοδομηθεί σε ακόμη πιο σταθερές βάσεις ουσιαστικών ανθρώπινων σχέσεων.  
 

Ο κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης, Γενικός Δ/ντής BAUSCH Health Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Το 2019 ήταν για τη BAUSCH Health Ελλάδας μια χρονιά – ορόσημο, αφού κατακτήσαμε την 4η θέση, στην έρευνα Best Workplaces 2019. Η παρουσία μας, όμως, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στον κατάλογο των βραβευμένων εταιρειών, στη 2η θέση του θεσμού επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ανθρωποκεντρική  εξέλιξη, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε την εταιρεία, ως μια δεύτερη οικογένεια. Ακολουθούμε πιστά το όραμά μας και βελτιώνουμε διαρκώς το εργασιακό μας οικοσύστημα, με στόχο την Αριστεία. Ό,τι έχει σημασία για έναν εργαζόμενο δεν είναι μόνο η υλική ανταμοιβή αλλά και ουσιώδεις αρχές, όπως η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία, η επιμόρφωση, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η ανοχή στην διαφορετικότητα, η δικαιοσύνη, η υπευθυνότητα, το βιωματικό μοίρασμα αξιών που μας ενώνουν, σε μια όχι τετριμμένη, αλλά σπουδαία εργασιακή καθημερινότητα. Στη BAUSCH Health οι άνθρωποί μας είναι το κίνητρό μας! Σε αυτούς αφιερώνουμε τη χαρά που αισθανόμαστε σήμερα. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, την οικοδόμηση δεσμών εμπιστοσύνης, υλοποιώντας δράσεις, προς έναν ολοένα πιο δυνατό εταιρικό πολιτισμό με απεριόριστες δυνατότητες, του οποίου έμπνευση και σημείο αναφοράς θα είναι πάντα ο Άνθρωπος». 

 

 

 

Η BAUSCH Health Ελλάδας αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο φαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελληνική αγορά το 2005 και απασχολεί 72 εργαζόμενους συνολικά. Δραστηριοποιείται στον χώρο του συνταγογραφούμενου φαρμάκου σε ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες, των προϊόντων OTC & φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της επεμβατικής και μη επεμβατικής δερματολογίας και κοσμετολογίας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας. Ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων που διακινεί παράγονται στην Ελλάδα.  Η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό Όμιλο BAUSCH Health Companies Inc., με έδρα το  Quebec  του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατρικά εργαλεία και εξαρτήματα της Bausch Health, αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξειδίκευσης και τεχνολογίας στο χώρο της Υγείας. Ορισμένα σημαντικά εμπορικά σήματα της εταιρείας μας είναι τα Biotrue®, Renu®, Niflamol®, Mysimba®, Procef®, Counterpain®, Ezixin®, Ocuvite®, Vidilac®,             Artelac®, Yellox® & Dexamytrex®. Κάθε μέρα, 150 εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται τα προϊόντα της BAUSCH Health, παγκοσμίως.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης