Όταν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK, Lars Larsen, εγκαινίαζε το πρώτο κατάστημα της Δανέζικης αλυσίδας στην Ελλάδα όλοι αναρωτιόντουσαν πως η JYSK πήρε την απόφαση να εισέλθει στην Ελληνική αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης και capital controls. Την ίδια περίοδο πολλές μεγάλες και μικρές πολυεθνικές εταιρείες αποχωρούσαν από τη χώρα μας οπότε η απόφαση της JYSK να πάει κόντρα στο ρεύμα προσέλκυσε το ενδιαφέρον στα μέσα ενημέρωσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Δανίας.

Έξι χρόνια μετά η JYSK αριθμεί 47 καταστήματα στη χώρα μας και έχει φέρει το σκανδιναβικό design κοντά στους περισσότερους Έλληνες. Η ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της Δανέζικης αλυσίδας με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Όμως πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο concept καταστημάτων  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια , έπιπλα, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την περίφημη Δανέζικη στάση ζωής  για ευεξία και εσωτερική γαλήνη. Το δάπεδο στο νέο κατάστημα έχει την εμφάνιση ξύλου ενώ ο προσεγμένος φωτισμός αναδεικνύει τα προϊόντα στα ράφια και στα ειδικά διαμορφωμένα «δωμάτια», ανεβάζοντας επίπεδο στην συνολική αγοραστική εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και η ανακαίνιση στο νέο concept του πρώτου καταστήματος JYSK στην Ελλάδα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους πελάτες της στην Αθήνα με ένα φυλλάδιο προσφορών διάρκειας μιας εβδομάδας . Οι προσφορές φτάνουν έως και 70% σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων, αποκλειστικά για το κατάστημα στα Πατήσια.

Όμως τα καλά νέα για τους πελάτες της JYSK στα Πατήσια δεν σταματούν εδώ καθώς η JYSK έχει ετοιμάσει πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους πελάτες της. Δείτε ΕΔΩ τα πάντα για τις προσφορές για την ανακαίνιση του καταστήματος JYSK Πατήσια. 

Η JYSK γιορτάζει την ανακαίνιση του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα και οι πελάτες της στα Πατήσια αλλά και όλη την Αττική έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.  Έπιπλα σπιτιού, είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης