Τι σας έχει λείψει περισσότερο στην εποχή της καραντίνας και της αποστασιοποίησης από τους δικούς σας; Μήπως νοσταλγήσατε αυτά τα τέλεια φαγητά, που όμοια τους δεν έχετε βρει πουθενά… αυτά που ετοιμάζει η μαμά ή η γιαγιά στα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, τότε που ήμασταν όλοι μαζί όσο συχνά θέλαμε;

Σε εμάς έλειψαν πολύ και για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Για όλους μας. Για αυτό, δημιουργήσαμε μια νέα εταιρεία παροχής του πιο ποιοτικού, υγιεινού αλλά και λαχταριστού φαγητού και μάλιστα στην πιο «αληθινή τιμή»! Ένα φαγητό που μπορούμε να μοιραστούμε με όλους εσάς, όπως κάνουμε και στα οικογενειακά μας τραπέζια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παστίτσιο, 5.40 €

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, αφού μοιραζόμαστε συχνά τόσα άλλα αγαθά, όπως την τεχνολογία και το wifi, γιατί να μην μοιραστούμε και κάτι πιο πολύτιμο, όπως το φαγητό μας; Κι επειδή αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που περνάμε όλοι, στη Why Fai επιλέξαμε συνειδητά να μειώσουμε το περιθώριο κέρδους μας, χωρίς να κάνουμε την οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα του φαγητού μας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια «αληθινή τιμή» και να αισθανόμαστε έτσι ότι μοιραζόμαστε, στην πραγματικότητα, το φαγητό με όλους εσάς που θα μας εμπιστευθείτε!

 

Το «Why Fai» είναι  συνώνυμο του αληθινού και νόστιμου φαγητού, ξεπερνώντας ένα σημαντικό πρόβλημα των καιρών, αυτό της «χαμένης ποιότητας» της διατροφής μας, ένα «θύμα» των τόσο γρήγορων ρυθμών της πόλης, που δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με αυτή την καλή συνήθεια όσο θα έπρεπε. Θυμηθείτε, το αγαπημένο ρητό των διατροφολόγων ότι «είμαστε ό,τι τρώμε», με ό,τι αυτό σημαίνει για την καλή υγεία και το ανοσοποιητικό μας σύστημα -που επαναλαμβάνουμε- είναι και το μεγάλο ζητούμενο αυτή την εποχή. Και για εμάς, ιδιαίτερα. 

Μοσχαράκι στρογγανόφ με ρύζι μπασμάτι 6.00 €

Στοχεύουμε, επίσης, το Why Fai να σας κάνει να επανεκτιμήσετε ένα από τα πιο ωφέλιμα πλεονεκτήματα της χώρας μας, που δεν είναι άλλο από τη Μεσογειακή Διατροφή. Πράγματι, η Μεσογειακή Διατροφή είναι παγκοσμίως γνωστή ως πολύτιμο «Brand» των ποιοτικών στοιχείων της Ελλάδας, και για αυτό αποτελεί και τη «συνταγή» μας για όλα σχεδόν τα γεύματα που σας προσφέρουμε. Επιστροφή στις ρίζες, λοιπόν!

Φακές σούπα 2.70 €

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό; Με γνώση και επιμονή στη λεπτομέρεια από το απόλυτα εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό μας των σεφ και των μαγείρων και κυρίως με τη χρήση των πιο αγνών και ποιοτικών υλικών διατροφής που προσφέρει ο τόπος μας, διότι το στοίχημά μας είναι και η στήριξη του έλληνα παραγωγού. Σε όλα αυτά έχουμε σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία, αφού ο υπερ-μοντέρνος εξοπλισμός παρασκευής των μερίδων σας αποτελεί εχέγγυο ότι όλα στην κουζίνα μας συμβαίνουν όπως ακριβώς πρέπει και όπως θα θέλατε, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τα υποχρεωτικά πρότυπα και πρωτόκολλα παρασκευής και ασφαλείας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το βασικότερο συστατικό από την κουζίνα μας, εκείνο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα του Έλληνα για το φαγητό και όχι μόνο, το οποίο δεν είναι άλλο από το «μεράκι».

Ο πολυβραβευμένος σεφ μας και η ομάδα του μαγειρεύουν  κάθε γεύμα με την ίδια αγάπη και την ίδια προσοχή με την οποία η μαμά ετοιμάζει το φαγητό μας. Δεν πρόκειται λοιπόν για βιομηχανική εστίαση «πρόχειρου φαγητού» αλλά για οικογενειακό τραπέζι! 

Δεν ξεχνάμε βεβαίως ότι στην εποχή μας το μεγάλο ζητούμενο είναι να παραμείνουμε ασφαλείς, και σε αυτό έχουμε δώσει απόλυτη προτεραιότητα. Για αυτό, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας στην παρασκευή του φαγητού, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο πέρα:

Όλα σας τα πιάτα συσκευάζονται με τη μέθοδο της «προστατευτικής ατμόσφαιρας»- κατά την οποία υπό απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες εκμηδενίζεται η ανάπτυξη βακτηριδίων στη τροφή κατά τη συσκευασία, έτσι ώστε να απολαμβάνετε το γεύμα σας πάντα σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Τεχνολόγο Τροφίμων Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη, τα οφέλη αυτής της μεθόδου συσκευασίας είναι τα εξής:

-Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας

-Περιορισμός των μικροβιακών αλλοιώσεων

-Διατήρηση της γεύσης και του αρώματος

-Κατάργηση χρήσης χημικών συντηρητικών

-Περιορισμός της οξείδωσης των βιταμινών και των υπολοίπων θρεπτικών συστατικών

Αυτό σημαίνει ότι ο τελευταίος άνθρωπος που πιάνει τη μερίδα σας είναι ο σεφ μας, και έτσι, δεν χρειάζεται να… απολυμάνετε το πιάτο σας, ούτε να κοιτάτε με καχυποψία τον διανομέα ή τον υπάλληλο που σας το σερβίρει…

Και μην ξεχνάτε: Στο μενού μας δεν υπάρχει τίποτα καταψυγμένο, τίποτα πρόχειρο και φυσικά δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά!

Καθημερινά στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία λαχταριστών πιάτων, η οποία απευθύνετε όχι μόνο στους καλοφαγάδες αλλά και σε εκείνους που ακολουθούν πιο αυστηρή διατροφή, με γεύματα  τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με διατροφολόγους και αθλητές, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών! 

Γαριδομακαρονάδα 7.20 €

Επίσης από νωρίς το πρωί οι μπαρίστες μας σερβίρουν τον πιο ωραίο καφέ της Αθήνας συνοδευόμενο από καταπληκτικά πρωινά, superbowls και brunches.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή του take away και του delivery, όπου το φαγητό γίνεται μια νέα απολαυστική εμπειρία και το gourmet έρχεται στην πόρτα σας.

Why Fai και καλή μας όρεξη!

Καταστήματα  

Μαρασλή 27, Κολωνάκι απέναντι από Ευαγγελισμό 210-7257887

Λ. Αλεξάνδρας 215 και Κηφισίας 210-6434378

Σεβαστουπόλεως 104, Αμπελόκηποι  210-6920457

Σύντομα κοντά σας και στη Γλυφάδα επί της οδού Λαζαράκη 33….και σε όλη την Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το Why Fai στο Instagram για να μη χάσετε… ούτε ένα πιάτο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης