Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξει η αυλαία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, ο Covid -19 αναβάλλει μια πρεμιέρα.

«Θύμα» του ιού έπεσε, για δεύτερη μάλιστα φορά, η δημοσιογράφος και συν-παρουσιάστρια της εκπομπής  «Κοινωνία ώρα Mega»,  Ανθή Βούλγαρη, η οποία διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, επιστρέφοντας από τις διακοπές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η εκπομπή δεν θα βγει στον «αέρα», όπως ήταν προγραμματισμένο τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, αλλά αναγκαστικά, λίγες μέρες αργότερα.

Την απρόσμενη είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος στο προφίλ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα σελφ τεστ θετικό και στο ποστ της έγραψε: «Μην με γελούν τα μάτια μου; Κι όμως είμαι και πάλι θετική».

Η παρουσιάστρια είχε βγει θετική στον κορωνοϊό άλλη μια φορά, τον περασμένο Ιανουάριο.

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη προχώρησε σε μια νέα δημοσίευση- μήνυμα προις τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στην οποία ανέφερε πως η εκπομπή δεν θα βγει στον «αέρα» την Δευτέρα 22 Αυγούστου, όπως αναμένονταν, λόγω της νόσησής της.

«Έλα Ιορδάνη @jordanxas τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτό από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν… Λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο… Βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη… Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγειά! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστάκι καλού κακού», έγραψε η Ανθή Βούλγαρη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης