Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD σε ρυθμούς Ανάπτυξης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015, 13:06
Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD σε ρυθμούς Ανάπτυξης
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα, σε τόσο δύσκολες εποχές για τη χώρα, υπάρχουν επιχειρήσεις που επενδύουν στρατηγικά σε ανθρώπους, τεχνολογία και υποδομές, ενώ παράλληλα δείχνουν το δρόμο για την ανάπτυξη σε όλο το ελληνικό επιχειρείν, λειτουργώντας κατά μια έννοια και ως παράδειγμα προς μίμηση από άλλες εταιρείες.

Μια εξ αυτών, είναι η κλινική μαλλιών Bergmann Kord, εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσει το δίκτυό της, όπως συνέβη πρόσφατα με τα νέα υποκαταστήματα και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιούργησε και αναβάθμισε περαιτέρω σε Πάτρα και Λάρισα.Σε δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, η Bergmann Kord θέλησε να αναπτύξει μια πρωτοβουλία ιδιαίτερης σημασίας, η οποία καθιστά δυνατή την πρόσβαση κάθε ενδιαφερόμενου στις υπηρεσίες της, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τη δεδομένη υψηλή επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού της προσωπικού. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου της κλινικής και στοχεύει στη διαμόρφωση των βέλτιστων δυνατών προϋποθέσεων, ώστε να μπορεί η Bergmann Kord να βρίσκεται πάντα και σταθερά κοντά σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά της.

Ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο λειτουργίας, η ιατρική ομάδα της κλινικής διασφαλίζει την επιστημονική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται με αποτελεσματικότητα και απόλυτη εξειδίκευση εδώ και 36 χρόνια. Παράλληλα, πρωτοπορεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών και ανανεωμένων μεθόδων στον τομέα της τριχόπτωσης και αποκατάστασης μαλλιών.Κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί η HOS2 (τεχνική αποκατάστασης των μαλλιών σε ογκολογικούς ασθενείς), η θεραπεία με φυτικά βλαστοκύτταρα και νεότερες επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης, όπως το PRP με τη χρήση αυξητικών παραγόντων. Παράλληλα με όλες τις επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης, την προσθετική και μεταμόσχευση μαλλιών, διατίθεται και μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατά της τριχόπτωσης ή για την περιποίηση των μαλλιών. Η εξατομικευμένη τριχολογική διάγνωση αποτελεί συνέχεια της αποτίμησης της υπάρχουσας κατάστασης του κάθε ενδιαφερόμενου. Κάθε επιστημονική υπηρεσία της Bergmann Kord βασίζεται στις πλέον σύγχρονες τεχνικές, ώστε να διασφαλιστεί το βέλτιστο φυσικό αποτέλεσμα.

Τώρα πλέον η κλινική καλύπτει με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, είσοδος από Μαρίνου Αντύπα, τηλ. 2410 660090) και την Πάτρα (Αγίου Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545). Παράλληλα φυσικά με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, όπου η παρουσία της είναι σταθερή και καταξιωμένη εδώ και χρόνια. Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η Bergmann Kord δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να απολαύσει μια πρώτη δωρεάν και χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις επίσκεψη, ώστε να εξετασθεί και να συζητήσει με τους ειδικούς το δικό του πρόβλημα.

Οι ειδικοί της Bergmann Kord στη συνέχεια, θα του προτείνουν τη βέλτιστη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 800 11 00111 για όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kord.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015, 18:54