Αύξηση κατά 4% κατέγραψαν τα έσοδα του Ομίλου AXA κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, με ανάπτυξη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και τις γεωγραφικές περιοχές.

Παράλληλα, ο Δείκτης Φερεγγυότητας ΙΙ παρέμεινε σταθερός στο 182$, όπως στις 31 Μαρτίου 2020, ενώ μετά την αποπληρωμή χρέους μειωμένης εξασφάλισης ύψους 1,3 δισ. ευρώ ο Δείκτης Δανειακής Εξάρτησης διαμορφώθηκε κάτω του 28%.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Όμιλος AXA αναφέρει ότι αναμένεται επιβράδυνση στη ροή των εσόδων, αλλά είναι πολύ νωρίς για ακριβείς εκτιμήσεις αναφορικά με τα κέρδη.

Εν τω μεταξύ, λόγω της πανδημίας του Covid-19, η AXA προέβη σε σημαντικές ενέργειες για τη στήριξη του προσωπικού, των πελατών και των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

«Ο Όμιλος εμφάνισε καλή απόδοση το πρώτο τρίμηνο του 2020» δήλωσε ο Thomas Buberl, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4%, παρουσιάζοντας, για άλλη μια φορά, ανάπτυξη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και τις γεωγραφικές περιοχές, γεγονός που βασίζεται κυρίως σε ένα ισχυρό περιβάλλον τιμολόγησης Εμπορικών Κινδύνων Γενικών Ασφαλίσεων.

Ο ισολογισμός της AXA παραμένει ανθεκτικός σε αυτές τις ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς, με τον Δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ να βρίσκεται στο 182%.

Παράλληλα, μετά την αποπληρωμή του χρέους μειωμένης εξασφάλισης 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο, ο δείκτης δανειακής εξάρτησης της AXA μειώθηκε κάτω από το 28%.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης