Δεν κατάφερε να κερδίσει χθες στην Αθήνα ούτε τον Βόλο ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος ήδη σκέπτεται να σουτάρει και τον Μπολόνι. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μιλάμε δημοσιογραφικά, δηλαδή. Με τη γλώσσα και τη λογική των πρωτοσέλιδων.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, θεωρήθηκε πανηγυρικά αποτυχημένος και ο Μπολόνι, μετά τον Πογιάτος, πριν καλά καλά κάτσει στον πάγκο. Επειδή δεν έπιασαν τα μαγικά του Ρουμάνου, με συνέπεια μια ακόμα γκέλα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα, ό,τι πιο έγκυρο και αξιόπιστο στο χώρο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρο ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, θα μεταμορφωνόταν. Από σκορποχώρι θα γινόταν ανταγωνιστικός σε επίπεδο κορυφής στο πρωτάθλημα. Και τα κουνέλια, οι μεταγραφές του Ρόκα, θα έβγαιναν όλα σκέτα θηρία από τα αποδυτήρια.

Και πως θα γινόταν τέτοιο θαύμα; Με τα ταχυδακτυλουργικά του Μπολόνι. Πως αλλοιώς!!! Να, γιατί απέτυχε κι αυτός. Να, γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ. Δεν διορθώθηκε. Όλα τα πρωτοσέλιδα λένε πάλι την αλήθεια, ότι οι παίκτες φταίνε, ότι ξεφτυλίζουν τη φανέλα, ότι διέπραξαν νέο έγκλημα, ότι είναι κατάντια και συνεχίζεται το μαρτύριο.

Δεν μετράει για μάγος ο Μπολόνι από τη μια και από την άλλη φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, επειδή μπορούν αλλά δεν βοηθάνε τον Παναθηναϊκό, όσο τον στηρίζουν τα πρωτοσέλιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τρελίτσες με γκομενάκια εντόπισε η αντικατασκοπία μιας ΠΑΕ, διάβασε apodytiriakias.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης