Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Ποια Ευρώπη, για να έχουμε καλό ερώτημα; Την Ευρώπη της Δ’ εθνικής. Δεν είναι μια η Ευρώπη. Δεν υπολογίζεις ίσα κι όμοια τις ομάδες που κυνηγάνε την κούπα του champions league με τα λιμά, εκείνες τις ομαδίτσες που θα αποκλειστούν από τα τους προκριματικούς γύρους του conference. 

Λοιπόν. Πρώτη κατηγορία είναι το τσάμπιονς ληγκ, δεύτερη κατηγορία το γιουρόπα, τρίτη το κόνφερενς και τέταρτη κατηγορία οι ομάδες που… παλεύουν να πλασαριστούν στους ομίλους του κόνφερενς. Ο δε Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη, γιατί; Για να χάσει με κάτω τα χέρια από την Σλάβια της Πράγας. Μόνο με 2-0 και στο ματσάκι δεν έκανε τίποτα ο… Ευρωπαίος Παναθηναϊκός. Απογοήτευσε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση την απόδοση των δυο ομάδων, των ποδοσφαιριστών στο χορτάρι, όχι των οπαδών στην εξέδρα, η διαφορά ήταν εμφανής. Καλύτερη η ομαδούλα Σλάβια. Προβλέψιμη εντελώς, εξαιρετικά αργή, ανίκανη να αιφνιδιάσει και κυρίως επιπόλαια. Έκανε ένα παιχνίδι μάλλον με ανευθυνότητα. Δεν κτύπησε το παιχνίδι στην έδρα της η Σλάβια, παρ’ ό,τι ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος.

Το 2 -0 λένε ότι είναι… ανοικτό, για να δώσουν… θάρρος στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι αυτή. Πράγματι είναι ανοικτή η ρεβάνς για να ξανακερδίσει η Σλάβια, αν οι δυο αντίπαλοι επαναλάβουν τον εαυτό τους, αυτό που μας έδειξαν χθες.

…………………………………………………………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος δημοσιογράφος, πολύ μεγάλος ο Ψυχάρης και πολύ μεγάλος διαπλεκόμενος, διάβασε apodytiriakias.gr

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ | apodytiriakias.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης