Ο βρικόλακας του Άρεως χάρισε την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 09:13
Ο βρικόλακας του Άρεως χάρισε την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ!

Η ομαδάρα του Άρεως έμεινε εκτός κυπέλλου κι έχασε την ιστορική ευκαιρία να πάρει περίπατο την κούπα, μετά από 51 χρόνια, γιατί έφταιξε ο… Μπουχαλάκης. Χθες στην Τούμπα απέναντι στον εικολοκαρπάζωτο ΠΑΟΚ, ποιος έχει την ευθύνη της αποτυχίας; Ασφαλώς είναι αποτυχία ο ανώτερος στα πάντα Άρης να μην το πάει στο 3-0 και στο 4- 0, τελικά από δική του ευθύνη, και κανενός… Μπουχαλάκη, και να τελειώσει ένα κατάδικο του ματς με 2-2.

Σ’ ένα πρωτάθλημα όπου βρομάει από μακριά το αγωνιστικό πρόβλημα στις ομάδες κορυφής, εκτός βέβαια του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ο Άρης παρουσιάζει ποδοσφαιριστές αξίας και ευφυείς, με νεύρο, οργάνωση στην άμυνα και εξαιρετικά επικίνδυνους επιθετικά. Αυτή την υπεροχή τους δεν τη γνωρίζουν στον Άρη! Τι άλλο να πει κανείς όταν με αντίπαλο προβληματικό αρνήθηκαν τον έλεγχο του αγώνα, που τόσο άνετα εξασφάλισαν, δεν κυνήγησαν μεγαλύτερο σκορ, και πήγαν και… κατασκήνωσαν στην περιοχή τους. Με συνέπεια οι ίδιοι να «προκαλέσουν» τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να προωθηθούν. Το σκάνδαλο!

Μετά το 1-0 ο ανήμπορος ΠΑΟΚ αποσύρθηκε του αγώνα! Παρέδωσε κανονικά τα κλειδιά της κρεβατοκάμαρας στους Αρειανούς. Και μετά το 2-0, αν είναι δυνατόν (!!!), ο προπονητής του Άρεως έβαλε και τρίτο στόπερ, και τέταρτο στόπερ. Θύμισε τον κομπλεξικό Άρη, των πέτρινων χρόνων, που προσπαθούσε να κλέψει αποτελέσματα. 

Σήμερα, η δεύτερη καλύτερη ομάδα, ο Άρης, ποιον να φοβηθεί; Από αυτόν του ΠΑΟΚ, με τους μισούς τουλάχιστον παίκτες του έτοιμους για αναχώρηση. Από τον ΠΑΟΚ τον πιο αργό και από το replay στην άμυνα και κάτι σκεπάρνια μπροστινούς. Το 2-2 είναι αποτυχία του Άρεως. Μεγαλύτερη από το περσινό 2-2, επίσης στην Τούμπα και το προπέρσινο 1-1. Πιο πίσω δεν έχει, ο Άρης ήταν στην Β΄ εθνική. Το τραύμα του υποβιβασμού και η παραμονή σε Γ' και σε Β' εθνική βρικολάκιασαν χθες στην Τούμπα.

........................................................................

Ο εφιάλτης του άνδρα στο σεξ, διάβασε apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 09:27