ΠΚ

Τους εντόπισαν μετά από κάποιο σήμα της Μοσάντ. Τον έναν στα κρεμμυδοχώραφα της Ζακύνθου και τον άλλον σε κάποια αγροικία στην Σπάρτη. Δεν βρέθηκαν όπλα ή πυρομαχικά. Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά. Δεν βρέθηκαν άλλα αξιοπρόσεκτα πειστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «καθοδηγητής» τους βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Στην Τεχεράνη λένε τα σαΐνια. Εικάζεται πως οι δύο ύποπτοι τρομοκράτες θα «πλησίαζαν» Αλβανούς ποινικούς. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Τα όπλα θα τα προμηθεύονταν από αυτούς τους ποινικούς. Παγκόσμια πρωτιά. Ως γνωστόν στην διεθνή τρομοκρατία χρησιμοποιούνται πάντα όπλα «καθαρά».

Η είδηση για αποτροπή τρομοκρατικού  χτυπήματος κατά την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα έπεσε σαν πασχαλινό βαρελότο. Η επέκταση των ασύμμετρων επικοινωνιακών επιπτώσεων δεν άργησε να φανεί. Η ισραηλινή Μοσάντ και ο ίδιος ο δοκιμαζόμενος, αν όχι καταρρέων, πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ,έστειλαν ευχαριστήρια μηνύματα στην ελληνική κυβέρνηση και την «αδελφή» ΕΥΠ για την εξάρθρωση του επικίνδυνου τρομοκρατικού κυκλώματος. Μόνον που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από έμπιστους κύκλους της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως η «Υπηρεσία» δεν είχε καμία ανάμειξη στην ιστορία και πως την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά η Αντιτρομοκρατική. Τραγέλαφος αλλά και κλαυσίγελος. Εκεί που πάνε να μας πείσουν πως συμβαίνει κάτι το σημαντικό εκεί καταφέρνουν μόνοι τους να αναποδογυρίσουν την καρδάρα.

Είναι προφανές πώς οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ ενημέρωσαν την Αθήνα μέσω Πρεσβείας πως κάτι τρέχει με κάποιους Πακιστανούς. Είχαν εντοπιστεί τηλεφωνικές συνομιλίες με κάποιο Κέντρο στην Τεχεράνη. Κάπως έτσι συνελήφθησαν οι δύο Πακιστανοί στην Ζάκυνθο και την Λακωνία. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα στη βάση μίας πληροφορίας για εκρηκτικό μηχανισμό σε επιβατικό αεροσκάφος κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός στην Ελλάδα για να αποδειχθεί τελικά πως ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες των Διεθνών Υπηρεσιών Ασφαλείας. Ούτε η Μοσάντ έχει το αλάθητο. Για να εξηγούμεθα. Άλλο το σινεμά και άλλο η πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και καλά θα κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία να είναι προσεκτικοί. Κυβέρνηση, Θεσμοί, Υπηρεσίες και ΜΜΕ. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η δημοσιογραφική πιάτσα έχει πλημμυρίσει από αντίγραφα του ίδιου Non Paper σχετικά με το τρομοκρατικό ντουέτο εκ Πακιστάν. Είπαμε. Προφανώς υπάρχει μία πρώτη πληροφορία που έφθασε στην Αθήνα μέσω Ισραήλ. Αν τα  υπόλοιπα ,όπως ψυχανεμιζόμεθα, είναι προϊόντα «ελεύθερης μετάφρασης» του κεντρικού εκλογικού επιτελείου της κυβερνώσας παράταξης, τότε θα προκαλέσουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα και ο νοών νοήτω.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης