Το σκυλάκι το κανίς ποιος το έκλεψε κανείς…λέει το τραγούδι του Γιάννη Λογοθέτη το οποίο μας ταξιδεύει στα χρόνια του Θέμη Ανδρεάδη και μας οδηγεί σε ένα άλλο συμπαθές τετράποδο που έτρεχε εδώ και κει χθες μέσα στην αίθουσα της Προανακριτικής Επιτροπής.

Μιλάμε για το Φοίβο που έγινε γνωστός ,όχι από το πουθενά ,αλλά από το σκάνδαλο Νοβάρτις. Στην ερώτηση του Βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κυρανάκη στον Νίκο Μανιαδάκη  για τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο τελευταίος απάντησε ότι είναι γείτονες και μάλιστα τόσο κοντά που τα σκυλιά τους παίζουν στο πάρκο της γειτονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τοποθέτησή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τοποθετήθηκε αμέσως επί του θέματος και παρακάλεσε να αφήσουν ήσυχο το σκυλάκι του το οποίο όμως τώρα έγινε πασίγνωστο.

«Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι ο Φοίβος» ανέφερε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός διευκρινίζονας πως δεν γνώριζε ότι ο σκύλος που έπαιζε ο Φοίβος του ήταν του Νίκου Μανιαδάκη

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης