Δ.Κ

Το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων αλλά και για τις αυθαίρετες τοποθετήσεις των βουλευτών της συγκυβέρνησης και στα περί κούρασής τους που «τόλμησε» να τους πει ο «τσάρος» της οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας.

Οι σπόντες αυτών που ανεβαίνουν στο βήμα ή μιλούν από το έδρανο πάνε κι έρχονται στον Γιάννη Στουρνάρα.

Αντί να πάνε να τον πιάσουν από το αυτί στέλνουν ευφυολογήματα και «χαιρετίσματα». «Να μιλήσω και γω ως κουρασμένος βουλευτής σε ένα ενδιαφέρον νομοσχέδιο…» σχολίασε ο Γιώργος Ορφανός και λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Βλάχος.

«Θέλω και γω να πω δυο λόγια για να δείξω ότι είμαι ξεκούραστος βουλευτής για να επισημάνω ότι όταν μας δίνετε η δυνατότητα να τοποθετηθούμε σε νομοσχέδια τα οποία είναι καλά προετοιμασμένα και που μπορούν να γίνουν και καλύτερα…», επεσήμανε ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Βλάχος.

Κοινώς τους κάνει πλάκα μέχρι και ο Στουρνάρας,εκεί φτάσαμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης