Με αφορμή την επερχόμενη πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Michael Jackson, ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας προσφέρει στους θαυμαστές του τραγουσιστή βραδιές με τα υπάρχοντά του! Ο ίδιος είναι συλλέκτης αντικειμένων του Jackson.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή, οι λάτρεις του «Βασιλιά της Pop» στην Ιαπωνία αναμένεται να σχηματίζουν ουρές, ώστε να περάσουν μία νύχτα στη Συλλογή Neverland, στο Tokyo Tower.Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να καταβάλουν έως και 1.000 ευρώ για να κοιμηθούν… στο πάτωμα του δωματίου ανάμεσα στα υπάρχοντα του ειδώλου τους.

Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο κεντρικό Τόκιο, από τότε που εγκαινιάστηκε η πρώτη επίσημη έκθεση Michael Jackson στον κόσμο, την 1η Μαΐου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης