Αυτός ο σκυλάκος, ο Ματίς, είναι σχεδόν καθαρόαιμο λυκόσκυλο. Βρέθηκε μωρό πεταμένο στα σκουπίδια, στη Ρόδο, που φημίζεται για πολλά αλλά κυρίως για τα όσα μύρια βάσανα τραβάνε τα ταλαίπωρα ζώα από του «φιλόξενους» κατά τα άλλα Ροδίτες.
«Προσπαθήσαμε να του βρούμε σπίτι αλλά δεν βρέθηκε κάποια καλή οικογένεια και τον κρατήσαμε αναγκαστικά. Ζούμε όμως μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, και οι συχνές μετακινήσεις του δυσκολεύουν ταη ζωή.
Είναι σχεδόν 6 μηνών, γι’ αυτό ζητάμε ένα σπίτι και πραγματικούς φιλόζωους που θα τον υιοθετήσουν και θα τον αγαπούν πραγματικά, όχι επειδή μοιάζει με γερμανικό ποιμενικό αλλά επειδή είναι γλύκας!!!
Όλη του η γοητεία είναι το ένα αυτί το σηκωμένο και το άλλο που είναι κάτω! Γι’ αυτό όσοι θέλετε καθαρόαιμο λυκόσκυλο, μην πάρετε τηλέφωνο. Πάρτε μόνο όσοι ενδιαφέρεστε να του χαρίσετε αγάπη και φροντίδα! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6959632550».

