Με σκληρά λόγια το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Καβούρι, κάνοντας λόγο για «συνέδριο παρωδία» με «την βοήθεια της Αστυνομίας. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΩΔΙΑ 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΤ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΟΙ.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 11ΠΜ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8ΠΜ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ (Ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ»)  

Συναδέλφισσες-οι,

 Το βαρέλι της απαξίωσης και του εξευτελισμού της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ δεν έχει πάτο. Η ηγετική ομάδα της Συνομοσπονδίας, δεν φτάνει που τόσα χρόνια είναι εξαφανισμένη από τα προβλήματα και τους αγώνες των εργαζομένων, δεν φτάνει που τόσα χρόνια είναι το δεξί χέρι των κυβερνήσεων για να περάσει όσο το δυνατό αναίμακτα η αντιλαϊκή τους επίθεση, δεν φτάνει που τόσα χρόνια έχει κατσικωθεί στο σβέρκο της Εργατικής Τάξης για να περνάει τον συμβιβασμό και την μοιρολατρία στις γραμμές του κινήματος, τώρα, στην προσπάθειά της να συνεχίσει να παίζει αυτόν τον ρόλο και να κρατήσει τις καρέκλες της,  πάει ένα βήμα παραπέρα και με νοθείες, θέλει να βάλει τους ίδιους τους εργοδότες μέσα στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος.  Δεν μένει όμως εκεί, για να το πετύχει αυτό καλεί σε συνέδριο παρωδία την Τρίτη 25 Φλεβάρη, στο Καβούρι, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Απόλλων», με «επίσημους» προσκεκλημένους, Αστυνομία, εισαγγελείς, υπουργούς  και την εποπτεία του ίδιου του Πρωθυπουργού.  Ξέχασε να καλέσει τον πρόεδρο του ΣΕΒ, ίσως όμως να τον κρατάει για να κάνει την ορκωμοσία της νέας Διοίκησης!! 

  Η Εργατική Τάξη της χώρας μας δεν ανέχεται να το παίζουν εκπρόσωποί της ξεπουλημένοι εργατοπατέρες, δεκανίκια του ΣΕΒ και των κυβερνήσεων, «συνδικαλιστές» που λένε ότι το πιο ιερό όπλο των εργαζομένων, η απεργία, είναι ξεπερασμένη μορφή πάλης, που υπογράφουν άρον άρον το γκρέμισμα των Συλλογικών Συμβάσεων. 

  Κάθε τίμιος εργάτης, κάθε τίμιος συνδικαλιστής, πρέπει να δηλώσει παρών, να βάλει το λιθαράκι του να σπάσει αυτό το απόστημα, αυτός ο καρκίνος μέσα στις γραμμές των εργαζομένων.  Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το σύνθημα που είναι ανάγκη της Εργατικής Τάξης: ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!! 

  Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη, δεν έχει καμία δουλειά στα συνέδρια των εργατών, ούτε φυσικά η Αστυνομία. Τα συνέδρια των εργατών είναι για τους εργάτες και μόνο γι αυτούς. Τα συνδικάτα έχουν καταστατικά και για το όποιο ζήτημα  γεννιέται μέσα σε αυτά, υπεύθυνοι για να το λύσουν είναι οι εργαζόμενοι και αυτοί που έχουν εκλέξει με νόμιμες διαδικασίες.

  Δεν κάνουμε βήμα πίσω, έξω οι εργοδότες, οι νόθοι και οι άνθρωποι της εργοδοσίας από τα Συνδικάτα. Δεν παίζουμε με την ζωή μας, την ζωή των παιδιών μας, την ζωή της νέας γενιάς. 

ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΟΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!!

Όλοι την Τρίτη 25 Φλεβάρη στο Καβούρι και στην συγκέντρωση των Συνδικάτων  στις 8πμ. 

 Η Διοίκηση                                       Λαύριο 20-2-2020   Αρ. Πρωτ. 35

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης