Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής για τη νίκη που του έδωσαν, τονίζοντας πώς «αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα, θα πάμε μπροστά στο μέλλον».

«Θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να πάμε την Αττική μπροστά, για να κάνουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψει η περηφάνεια στην Αττική», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο, γιατί η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο, θέλουμε να δώσουμε λύση στα μεγάλα προβλήματα», πρόσθεσε o κ. Πατούλης.

«Σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξη μας, νίκησε η ενότητα. Τους ενώνουμε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία στα τέσσερα χρόνια είναι να μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική».

«Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειαρχές, στο πρόσωπο τους δεν βλέπω μελλοντικούς αντιπάλους, θέλω όλοι να είμαστε ενωμένοι για το καλό της Αττικής», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το κόμμα της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον διαβεβαιώσω και ότι θα είμαι στον αγώνα για δώσουμε φως στην Ελλάδα, να φύγουμε από τη μιζέρια», είπε ο κ. Πατούλης.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης