«Δεν έχει τέλος το αλαλούμ της κυβέρνησης όσον αφορά τα τεστ για τον κορωνοϊό και τις αναρρωτικές άδειες των εργαζομένων», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη.

Ο Μ. Κριθαρίδης επικαλείται, ειδικότερα, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΦΚΑ, ο οποίος όπως αναφέρει, «δήλωσε πως το θετικό ράπιντ τεστ ναι μεν είναι αρκετό για να αποδεικνύει κανείς ότι νόσησε, δεν είναι όμως αρκετό και για να λάβει τα χρήματα που δικαιούται κατά την αναρρωτική του άδεια! Την ίδια στιγμή παρά το γεγονός ότι η περιβόητη ΚΥΑ της κυρίας Γκάγκα για τη δυνατότητα απουσίας από την εργασία με θετικό ράπιντ έχει εκδοθεί και παρά το ότι ο κ. Πλεύρης εξαγγέλλει ότι θα χορηγείται και πιστοποιητικό νόσησης για τους εμβολιασμένους με θετικό ράπιντ τεστ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της κυβέρνησης παραμένει ανενημέρωτη, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν οι ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών για ένα τεστ», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, που συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα τεστ που συνεχίζουν να πληρώνουν αδρά, όσο κι αν έχει γίνει διεθνώς περίγελος πια ο κ. Γεωργιάδης, με τις αστειότητες και τις αθλιότητες του για τη διενέργεια pcr σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ μέχρι και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να εξασφαλίσει τεστ σε χαμηλότερη τιμή από αυτήν που εξασφαλίζει ο φερόμενος ως υπουργός Ανάπτυξης της χώρας για τους πολίτες. Είναι τόσο τραγική και παταγώδης η αποτυχία της κυβέρνησης», συμπεραίνει ο Μ. Κριθαρίδης και καλεί τον πρωθυπουργό «να περιορίσει τον υπουργό του, που διασύρει τη χώρα διεθνώς και να σταματήσει αυτό το μπάχαλο στα τεστ που βιώνουν οι πολίτες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης