Με περιοδεία στην περιοχή του Γκύζη ολοκλήρωσε τις επισκέψεις σε συνοικίες της Αθήνας, ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, αύριο Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνέχισε να συζητά με κατοίκους και εργαζόμενους της πόλης για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Ταυτόχρονα τους κάλεσε να πάνε όλοι μεθαύριο Κυριακή στις κάλπες και με τη συμμετοχή τους να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους. Να ακούς, να βλέπεις και να επιστρέφεις με λύσεις. Και να το κάνεις πολλές φορές. Για ακόμη μία φορά και για πολλές στο μέλλον, στου Γκύζη. Για την πόλη που οι άνθρωποί της γίνονται ομάδα, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση. “Ψηλά!”» τόνισε μετά την επίσκεψη στου Γκύζη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης