Ν. Ηλιόπουλος: Ο κ. Πάτσης ομολόγησε πως ο Μητσοτάκης γνώριζε και τον κάλυπτε για χρόνια

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 13:44
Ν. Ηλιόπουλος: Ο κ. Πάτσης ομολόγησε πως ο Μητσοτάκης γνώριζε και τον κάλυπτε για χρόνια

«Ο κ. Πάτσης σήμερα ομολόγησε πως ο κ. Μητσοτάκης και ήξερε και τον κάλυπτε για χρόνια. Γιατί ο πλουτισμός ημετέρων από τα κόκκινα δάνεια εργαζόμενων και επιχειρηματιών είναι πυρήνας της πολιτικής Μητσοτάκη», τονίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Κουμπάρος του κ. Πέτσα, πρώην συνέταιρος της συζύγου Τσιάρα, ευνοούμενος του κ. Πιερρακάκη και με το γιο του συντονιστή του τμήματος μη εξυπηρετούμενων δανείων της ΝΔ για να συντονίζει τη λεηλασία των ακινήτων της μεσαίας τάξης», σχολιάζει, ζητώντας και πάλι «την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για να εξεταστεί που βρήκε τα 4,3 εκατ. ο κ. Πάτσης για να αγοράσει χαρτοφυλάκιο άνω των 60 εκατ. κόκκινα δάνεια», όπως επίσης και «την άμεση αποπομπή Πιερρακάκη για το 1 εκατ. μέσω ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση».

«Όταν θέλει η κυβέρνηση ο κ. Πιερρακάκης εμφανίζεται ως σωτήρας των ΕΛΤΑ που είναι εποπτευόμενος φορέας του υπουργείου του. Τώρα που αποκαλύφθηκε το πλιάτσικο δεν ξέρει τίποτα και τα ρίχνει όλα στον κ. Σταϊκούρα; Ας αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης ποιον θα αποπέμψει», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 14:24