Συνεχίζονται οι μαρτυρικές καταθέσεις στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του Δημ. Παπαγγελόπουλου, με τον Δημ. Αβραμόπουλο να περνά σήμερα την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου, καθώς ήταν ένας από εκείνους που είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το όνομα του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου ενεπλάκη στην υπόθεση μετά από αναφορές προστατευόμενων μαρτύρων σε βάρος των οποίων έχει στραφεί με μηνύσεις χαρακτηρίζοντάς τους ψευδομάρτυρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την κατάθεσή του στο πλαίσιο της έρευνας του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, είχε κάνει λόγο για «σκοτεινή υπόθεση» ζητώντας να αποκαλυφθούν «οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί».

Μάλιστα, η έρευνα της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς στο σκέλος που αφορά τον πρώην Επίτροπο δεν πήρε τον δρόμο για το αρχείο παραμένοντας ανοιχτή μέχρι σήμερα, καθώς, όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, εκκρεμούσαν απαντήσεις για αιτήματα δικαστικών σε χώρες του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης