Την περιοχή των Φαρσάλων που έχει πληγεί από την κακοκαιρία επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την περιοδεία της στην Καρδίτσα και τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλίας.

Η κ. Γεννηματά είδε από κοντά τις ζημιές που έχει υποστεί η περιοχή των Φαρσάλων και έπειτα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, τοπικούς φορείς, αλλά και μέλη της ΝΕ του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την συνάντηση ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή, διαπιστώνοντας ότι το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Μεταξύ άλλων είπε ότι χρειάζεται σχέδιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης και πως θα ξαναζωντανέψει η περιοχή, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει άμεση καταγραφή, αποκατάσταση των ζημιών και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποκατασταθούν οι υποδομές και κυρίως οι δρόμοι, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να εφαρμοστεί το Πρόγραμμα Eπιδότησης Eργασίας που έχει ήδη προταθεί από το ΚΙΝΑΛ για την επανεκκίνηση της Οικονομίας.

Επίσης επανέλαβε ότι έχει καταθέσει αίτημα στη Βουλή ζητώντας την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου ώστε να κληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και να ενημερώσουν σχετικά με το τι μέτρα θα ληφθούν για τις πληγείσες περιοχές, ενώ τόνισε ότι τα κλιμάκια του ΚΙΝΑΛ θα είναι τακτικά παρόντα στη περιοχή και το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την επίσκεψη της στα Φάρσαλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, κατευθύνθηκε προς τον Αλμυρό για να δει από κοντά το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία και στη περιοχή της Μαγνησίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης