Την πεποίθηση ότι οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουν ενωμένοι το φαινόμενο της τρομοκρατίας στην Ελλάδα εκφράζει με γραπτή δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν παρά πολλές υποψίες και διαδόσεις για το θέμα της τρομοκρατίας που μένει να αποδειχθούν. Αυτό το οποίο ξεκάθαρα θέλω να πω, είναι ότι οι τρομοκράτες όπου και να βρίσκονται πρέπει να γνωρίζουν ένα πράγμα», επισημαίνει η κ. Μπακογιάννη.
«Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ούτε τρομοκρατούνται ούτε εκβιάζονται και έχουν ανοιχτό μέτωπο με την τρομοκρατία και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους εναντίον της τρομοκρατίας, την οποία έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός. Και σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους άθλια φαινόμενα.», καταλήγει στη δήλωσή της η βουλευτής της ΝΔ.

