«Η επανάληψη της εύκολης και ανέξοδης αντιμνημονιακής ρητορικής και των δήθεν εύκολων και μαγικών λύσεων, έχει πλέον κουράσει, αναφέρει μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα είπε σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς.
«Αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, πως η πραγματικότητα έχει προ πολλού ξεπεράσει τον κ. Σαμαρά και τη Ν.Δ» τονίζει ο κ. Πεταλωτής που συνεχίζει: «Η παράταξη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής και μετά λιποτάκτησε, προσπαθεί μάταια να αποδείξει στους πολίτες ότι διαθέτει εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση. Αδυνατεί να αντιληφθεί τα προστάγματα των καιρών και τη βούληση των πολιτών».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκάλεσε τον κ. Σαμαρά να αποκαλύψει, «τι του απαντάνε οι διεθνείς συνομιλητές του, όταν τους παρουσιάζει τη μαγική του συνταγή εξάλειψης των ελλειμμάτων».
Και καταλήγοντας ο κ. Πεταλωτής αναφέρει: «Οι πολίτες και η κυβέρνηση προχωρούν στο μέλλον. Ένα μέλλον που δημιουργούμε μαζί, αντιμετωπίζοντας, χωρίς φόβο, όλα μας τα προβλήματα με σκοπό την ταχύτερη δυνατή έξοδο της χώρας από την κρίση. Σε αυτή την πορεία καλούμε όλους όσους μπορούν και θέλουν, να συμβάλλουν δημιουργικά».

