Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία. Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

